SBS6
show
nieuws

lady ai Karin Boon

Op 2 februari 2024 waren we te zien in het tv-programma Shownieuws van SBS6. Founder van BOON the Agency, Karin Boon werd geïnterviewd over haar mening over de toekomst van de modellen industrie en de komst van Artificial Intelligence. 

Benieuwd naar het gehele interview, bekijk het hier!

En neem gerust een kijkje op het Instagram account van Lady Ai, waar alle Midjourney beelden worden gedeeld. 

 

Harper's
Bazaar

Hoe zorg je ervoor dat je jezelf en/of je bedrijf zichtbaar maakt op Social media?

Als FEM-START mentor waren wij aanwezig bij de Business Club Talk van Harper’s Bazaar NL om in samenwerking met Lancôme write her future in te luiden.

Samen met Anna Molnár en Rosanna Nazir deelden wij onze visie over de verschillende aspecten van het ondernemerschap. 

Ons presentatie: hoe zorg je ervoor dat je jezelf en/of bedrijf zichtbaar wordt op Social Media?

harpers bazaar karin boon

MENTOR FEM-START

FEMpreneurhulp zet zich actief in om vrouwelijke ondernemers te ondersteunen bij alle uitdagingen die de huidige wereld met zich meebrengt. 

Middels het mentor netwerk bied ik vrouwelijke ondernemers de support die ze nodig hebben om succesvol te zijn. Own the future!

 

INTERVIEW &BLOOM 2020

De digitale plek &Bloom is een prachtige reis naar ouder worden. Een digitale plek voor inspiratie en herkenning waarbij de focus ligt op een positieve, mooie en natuurlijke veroudering. Bekend fotograaf Denise Boomkens portretteerde en interviewde Karin op een prachtige persoonlijke manier. Because wrinkles should merely indicate where smiles have been, lees hier mijn persoonlijke interview met Dee.

INTERVIEW FINANCIEEL DAGBLAD 

In 2017 gaf Karin Boon een interview aan het Financieel Dagblad over mijn marketingactiviteiten bij BOON the agency in relatie tot mijn zakelijke auto Alfa Romeo Mito.INTERVIEW GOOISCH MAGAZINE 

In september 2019 gaf Karin Boon een interview aan Gooisch 
een rubriek waarin ik de genietmomentjes, favorieten en hotspots deel. 

 

INTERVIEW PAROOL 2017 

 

Een interview met de Amsterdamse krant het Parool over het moederschap en hoe je omgaat met sporten, voeding e.d. in relatie tot je kinderen. 

 

BEAUTY REDACTEUR – KEK MAMA 

Ruim een jaar schreef Karin voor mama magazine Kek Mama de rubriek ‘Van moe naar mooi’ gevuld met leuke en bijzondere trends in de beauty & health industry.