Karin Boon, de oprichter van BOON the agency, is al meer dan 14 jaar ondernemer en heeft ruim 19 jaar ervaring in online marketing. In de afgelopen 2 jaar heeft ze zich enorm verdiept in de mogelijkheden van kunstmatige intelligentie (AI) en de toepassing ervan binnen organisaties.

Haar expertise op dit gebied heeft een nieuwe dimensie toegevoegd aan haar werk. Samen met haar team van specialisten begeleidt ze merken, mensen en organisaties op het gebied van strategie, digitale transformatie, branding en marketingcommunicatie, met een sterke focus op het benutten van digitale kansen en het integreren van innovatieve technologieën zoals AI om de juiste stappen voorwaarts te zetten.

Alles met het doel om digitale kansen te pakken en de juiste stappen hiervoor te nemen. Op haar Linkedin kanaal en instagram deelt ze haar inspirerende business tips. BOON the agency bestaat bewust uit een klein team en werkt met de beste zelfstandige professionals op project basis.

Who is this lady?
Geboren als oudste in een gezin van twee kinderen met zowel een succesvolle ondernemende vader, opa en een creatieve moeder heeft Karin van alledrie het nodige meegekregen. Voor haar is het creatieve en ondernemende de perfecte combinatie. Door op te groeien in een ondernemersgezin was het starten van een eigen onderneming in 2008 een logische stap.

In de afgelopen jaren heeft Karin verschillende eigen bedrijven opgezet en succesvol verkocht zoals Moedergoed! (een distributeurschap van baby artikelen van de Amerikaanse merken Bébe au Lait, BUILT NY) en het Engelse Bibetta waarmee ze binnen 3 jaar haar verkoopnetwerk uitbouwde tot 350 winkels in Nederland. Ze is een ondernemer in hart en nieren en door haar ervaring een alleskenner op het gebied van (online) ondernemen.

Naast haar moederschap en succesvolle bedrijf, voltooide ze een management opleiding op Nyenrode Business Universiteit en twee creatieve studies: Allround Styling bij Artemis in Amsterdam en Photostyling bij VOGUE akademie. In 2013 verkocht zij haar bedrijf en startte als één van de eerste mommy influencers met een mode&beauty nieuwssite voor de fashionable moms van Nederland met een bereik van meer dan 60.000 unieke bezoekers per maand. Schreef o.a. als beauty editor voor het magazine KEK Mama. En nog steeds is zij vol in ontwikkeling door o.a. haar mentorschap bij FEM-START en haar rol als bestuurslid van ASNOD Business club.

In 2024 startte Karin samen met twee compagnons AI-impact, een bedrijf dat organisaties helpt bij het implementeren van kunstmatige intelligentie.

Wij bieden inhouse AI-trainingen aan en helpen jou en je team ook met het gebruik van onder andere ChatGPT & Midjourney. Daarnaast ontwikkelen we eigen AI-producten, waaronder een bedrijfschatbot.

 

Werken met mensen die je fantastisch vindt....

Wij geloven dat wanneer je werkt met mensen die je fantastisch vindt, leidt tot het allerbeste resultaat. We stellen graag ons team aan je voor waar we regelmatig de allerleukste projecten mee doen. Een fijne energie, inspanning en enthousiasme is dan bijna al voldoende voor het vele moois wat wij maken, bedenken en ontwikkelen voor klanten.

Het specialistische en enthousiaste team van BOON the agency bestaat inmiddels uit een zelfstandige branding experts, strategen, marketeers, vormgevers, social media managers, producers, fotografen, cameramannen- en vrouwen en copywriters. We stellen graag een aantal partners van ons team voor:

 

 

 

Henny Jansen is onze Creative Director en houdt zich binnen BOON the agency bezig met concept & strategie. Zijn eindeloze creativiteit is enorm inspirerend. Dankzij zijn ervaring op het gebied van (online)marketing, conceptontwikkeling en business development weet hij als geen ander de brug te slaan tussen business, technologie en creativiteit. 

Dankzij zijn uitgebreide managementervaring is hij de ideale sparringpartner voor om mee te denken over complexe vraagstukken op het gebied van marketing, advertising, branding en organisatie. 

HENNY JANSEN
boon the agency

 

 

 

 

Yaelle Alkobi werkt al bijna 11 jaar met Karin en hebben samen al vele mooie succesvolle campagnes opgezet. De samenwerking is ontstaan, doordat Karin Yaelle inhuurde als PR bureau voor het merk Bibetta en BUILT NY waar ze toen distributeur van was. 

Vele jaren en projecten verder, haakt Yaelle regelmatig op projectbasis aan op het gebied van Strategie, Concept en Content.

Gezamenlijk komen ze snel tot de kern en de oplossing!

Maaike van Haasterwat ooit begon als een eerste ontmoeting op het hoofdkantoor van Sanoma, groeide vervolgens uit tot een fantastische samenwerking op het gebied van fotografie. Maaike die bekend staat om haar talent voor de mooiste portretten. 

Ze heeft menig topsporter, politicus, bekend acteur en muzikant voor haar lens gehad. In haar eigen studio en op locatie, zijn we al jaren een topteam als het gaat om Personal Branding shoots tot productfotografie. Alles wat onze klanten nodig hebben om écht impact maken en onderscheidend te zijn. 

anne pompen

 

 

Anne Pompen, is al sinds 2021 verbonden aan onze agency. De samenwerking is ooit ontstaan, doordat Anne voor haar marketing studie  bij BOON the agency drie maanden als stagiare werkte. Inmiddels is Anne onze vaste content creator, creatieve brein en bedenker van super leuke social campagnes op Instagram en TikTok. Alles wat we nodig hebben om onderscheidend te zijn en onze klanten optimaal te servicen. 

Samenwerken?
NEEM CONTACT MET ONS OP.

 

TEL: +31 648469924  – MAIL: info@boontheagency.nl