Je kunt pas echt gaan bouwen aan je merk, als het fundament goed is!

Je bekijkt nu Je kunt pas echt gaan bouwen aan je merk, als het fundament goed is!

Als een merkstrategie zo enorm makkelijk was, is elk merk succesvol. Een strategie is altijd merkspecifiek. Zo zijn er heel veel verschillende visies op hoe je een merk bouwt, het is ook geen exacte wetenschap of één weg naar het bouwen van een merk. Voor mij is het essentieel dat een organisatie inziet dat een merk centraal moet staan en dat een juiste onderbouwde merkstrategie nodig is. Alleen dan kan je de juiste snaar raken bij je buyers persona.

Al bijna 13 jaar ben ik ondernemer, help ik merken bouwen en heb ik eigen merken gebouwd en verkocht. Opvallen en herkend worden daar heb je creativiteit voor nodig.

Veel ingredienten van merken lijken op elkaar zoals een kleurenpalet, logo, merkbelofte, purpose, visuele identiteit. De kunst is het vinden van een mooie mix van dit alles, dat maakt voor merken bouwen als mijn dream job!