HOE KRIJG IK MEER VOLGERS OP INSTAGRAM?

Je bekijkt nu HOE KRIJG IK MEER VOLGERS OP INSTAGRAM?

Een vraag die mij vaak wordt gesteld door bedrijven: “Hoe krijgen wij meer volgers voor onze merken?”⁠. Het geheim is: dat er nu eenmaal niet een speciaal trucje is om opeens heel hard te groeien op instagram. Instagram accounts die wel hard groeien, hebben vaak één ding gemeen, ze combineren verschillende elementen die nodig zijn voor de groei.

Onze ervaring, als je het mij vraagt, zijn dit de drie belangrijkste:

Community: volg zo veel mogelijk mensen die jouw merk of dienst kunnen versterken, ga gesprekken aan met je volgers, engage met andermans content, kortom bouw een eigen online community op. 

Creatieve content: als iemand voor het eerst op jouw profiel komt, is het dan duidelijk waar jij voor staat en waarom mensen jou zouden willen volgen? Welk probleem los jij op voor jouw volgers?

Be social: laat jezelf en/of je bedrijf zien. Zichtbaarheid is hierin heel erg belangrijk. Mensen willen mee genomen worden in jouw story, jouw belevenis. 

Wat doe jij om jouw instagram te laten groeien? En/of zijn er dingen waar je tegenaan loopt in het maken van de content? Mail ons gerust jouw vraag, wellicht kan ik je hierbij helpen? 

Benieuwd naar mijn instagram account? Klik hier.