Hoe wij werken?

BOON the agency bestaat uit een team van ervaren (online) professionals. Als content creators zijn we continu ondergedompeld in de wereld van marketing, social media, data, customer journeys en, niet te vergeten, de innovatieve kracht van Artificial Intelligence (AI). Door AI te integreren in onze strategieën, zijn we in staat om nog dieper in te gaan op klantgedrag, trends te voorspellen en gepersonaliseerde campagnes te creëren die echt resoneren. Dit stelt ons in staat om snel in te spelen op veranderingen en trends, ook voor jouw bedrijf!

We begrijpen immers heel goed dat het als bedrijf moeilijk is om 24/7 online te zijn. Wij kunnen je alles vertellen over het algoritme, wat werkt op social media, hoe je een publiek aan je kan binden, wat de allernieuwste trends & ontwikkelingen zijn en hoe AI kan worden ingezet om je marketinginspanningen naar een hoger niveau te tillen.

Wanneer je met ons samenwerkt, word je van A tot Z meegenomen in het proces. Van het eerste idee tot de uiteindelijke campagnes. En het blijft niet bij het opleveren van de ontwikkelde strategie en middelen, we begeleiden de campagnes om er op toe te zien dat doelgroepen bereikt en geactiveerd worden. Met meetbare resultaten, statistieken en cijfers. De inmiddels befaamde succesformule is gebaseerd op onze 3 C’s: Concept, Content en Campagne.

Concept

BOON the agency heeft een grote passie voor concept omdat hier de basis wordt gelegd voor succesvolle campagnes. Of het nu gaat om een brandingsconcept, een effectieve marketingstrategie of een PR concept.

Na onze eerste kennismaking vindt na opdracht onze  strategiesessie plaats. We kruipen in het DNA van onze opdrachtgever om zoveel mogelijk te weten over de huidige en gewenste situatie. 

Aan de hand van deze informatie en eventueel nog wat aanvullend onderzoek presenteren wij een concept waarmee we concreet aan de slag kunnen.

concept boon the agency

Content

Het vertellen van de beste verhalen in de vorm van effectieve content is bepalend in de communicatie met de doelgroep. 
 
Content waar de doelgroep wél op zit te wachten.

Van instructievideo’s tot interessante blogcontent en prikkelende fotografie. 

Wanneer de juiste personen deze content verspreiden ontstaat er resultaat. Daarom werken wij nauw samen met influencers, creators en media. Wij zijn echte storytellers en gebruiken hier de nieuwste media en middelen voor zoals videomarketing. 

Campagne

Wanneer concept en content ontwikkeld zijn, is het tijd voor campagne. Oftewel het wereldkundig maken van de boodschap. Social Media, Social Advertising, Online campagnes, Persberichten en PR stunts zijn middelen waarmee we in een korte tijd resultaten kunnen boeken. 

Als certified ‘Social Media Business Masters’ kunnen wij enorm bereik creëren met de onwikkelde content. 

BOON the agency heeft een sterk verlangen naar meetbaar resultaat. En langdurige relaties met onze klanten!

Wij delen kennis

Wij delen kennis….

Als branding agency nemen wij niet alleen alle diensten uit handen voor ondernemers, maar we delen ook actief onze kennis. Daarom bieden wij diverse Masterclasses, Trainingen en Workshops aan op het gebied van Social Content, Social Advertising, Content Creatie, PR, en nu ook over AI, Artificial Intelligence en Marketing.

Ook interesse? Mail of bel ons voor alle mogelijkheden.

Personal Branding

PERSONAL BRANDING: EEN MUST VOOR ONDERNEMERS!

Regelmatig horen wij diverse excuses van ondernemers dat ze niet begrijpen waarom personal branding zo belangrijk voor ze is. En daar bedoelen wij mee, jezelf zichtbaar maken op social media zoals Linkedin en/of Instagram.

Inmiddels heeft BOON the agency al meerdere ondernemers geholpen met personal branding en is dit naast het branden van merken, echt het allerleukste om te doen. Gesprekken die gaan over het ondernemerschap, de struggles en de positionering van jou als merk die weergeeft wie je bent.

Hoe? We begeleiden JOU met vol enthousiasme en helpen je graag stap voor stap met het opbouwen hiervan door jezelf als authentiek persoon online zichtbaar te maken.

Stuur me een ons berichtje info@boontheagency.nl of bel ons direct, we helpen je graag!

Wat zeggen onze klanten?

Wij werken al ruim 2 jaar graag samen met Boon The Agency. Gedurende onze samenwerking heeft Karin creatieve diensten en resultaten geleverd. Boon The Agency heeft bewezen een diepgaand begrip te hebben van de dynamiek van sociale media en hoe deze kan worden ingezet om merken effectief te promoten. Karin volgt de nieuwste trends en platforms op de voet, begrijp onze behoefte op gebied van social media marketing. Ze weet hoe ze zich moet verplaatsen in de doelgroep van het merk en content kunnen creëren die authentiek, boeiend en relevant is. Ze gaat verder dan alleen het vergroten van het aantal volgers; ze streeft naar betrokkenheid en conversie met het vermogen om gegevens te analyseren en campagnes aan te passen op basis van real-time inzichten wat heeft geleid tot aanzienlijke groei en succes voor BIBS_nl Naast de professionele competentie, is het ook een plezier om met Boon The Agency samen te werken. Al met al kan ik Boon The Agency ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een partner voor sociale media marketing.
Marie Anne Minnesma
Nybble B.V.
‘’Creatief en spot-on. Dat kunnen we wel concluderen na een paar gesprekken met Karin. We zijn dan ook heel blij met het eindresultaat; een logo en brandboek dat recht doet aan alle waarden die we leven. En je merkt aan alles dat ze uit een ondernemersnest komt, dat zorgt mede voor de heldere communicatie en daadkracht. Kortom, een aanrader!
Jacob van Leeuwen
Luzano
‘’Creatief en professioneel’’ is hetgeen wat bij ons opkomt als we aan Boon the Agency denken. Karin luistert goed naar de doelen van het bedrijf en weet dit gedreven en correct om te zetten in een doordacht plan, met een duidelijke aanpak.

De communicatie loopt altijd vlot en doelgericht, de werkzaamheden pakken goed en hebben zeker effect. Boon The Agency helpt ons bedrijf en ons team goed om online beter zichtbaar te worden, echt een aanrader!
Harmen Stroomberg
NVM Makelaar & Taxateur
Boon the Agency heeft ons geholpen en ondersteund bij het in de markt zetten van een nieuw merk. Een nieuwe beleving creëren zowel op de website als op de social media kanalen heeft zij met heel veel kunde en passie op zich genomen. Karin is een fijn persoon om mee samen te werken, mee te sparren en om van te leren. Ik weet zeker dat we nog lang niet zijn uitgewerkt samen!
Kelly de Vries
Product / Brand Manager TS HEALTH PRODUCTS
Persoonlijkheid in hun werk en dat is wat ons aanspreekt. We zijn met elkaar bezig aan een voor ons belangrijk project. Ze denken met ons mee, vullen niet in en komen met hele goede ideeën. Ze werken met een professioneel team, waardoor het project nog beter van de grond komt. Zonder hen zouden we niet zo ver gekomen zijn als nu!".
Arnold Groos
Auteur Therapy for Parents
Karin is een echte vakvrouw met ontzettend veel kennis op online gebied. Of het nu gaat over een product, een merk of over een persoon, zij weet tot een mooi plan te komen en ondersteunt waar nodig van begin tot eind. Ze is heel creatief, denkt mee met de klant en gaat alleen voor het beste resultaat! En dan is het ook nog eens een plezier om met haar te werken 🙂
Samantha Smits
Operational Directeur TS Health Products
Heel creatief! Dat is het eerste waar ik aan denk als ik aan Karin denk. Als cosmetica distributeur zochten we naar een betere positionering van 1 van onze merken, een project van een half jaar, wat uiteindelijk leidde tot een samenwerking van 3 jaar. Karin heeft met veel ideeën en ook de uitvoering hiervan, bijgedragen aan een nieuwe, betere en sterkere positionering van Sans Soucis. Als we opnieuw een merk willen herpositioneren of nieuw in de markt willen zetten, zullen we Karin zeker weer benaderen.
Roelof Hartog
Directeur en Owner Beauty Service
“We hebben erg veel baat gehad bij de begeleiding van Karin. Naast een mooie nieuwe website ook meer inzicht gekregen in hoe we onze ideale klanten kunnen vinden! Een absolute aanrader".
Natascha Plate
Directeur Fysiq Vision
"Combineer creativiteit en talent, een sterk verlangen naar resultaat en hands-on mentaliteit en je krijgt ..... BOON the agency. Ze weten snel en grondig tot de kern te komen en zijn zeer gedreven om ons merk Sans Soucis te leren kennen en een duidelijke visie en strategie te ontwikkelen voor onze branding behoeften. Zij hebben vervolgens hun creativiteit, energie en professionele werkwijze toegepast om ons te helpen bij het bereiken van onze branding doelstellingen. Wij kijken uit naar een langdurige samenwerking!".
Meike Otterloo
Brand Manager Sans Soucis & Biodroga
“Zo fijn om meer inzicht te krijgen in wat Social Media betekent voor je bedrijf. BOON the agency helpt ons bedrijf echt zichtbaarder te worden. Ze hebben veel kennis van wat de mogelijkheden hierin zijn en adviseren ons daar perfect in. Ook het team is na de social media workshop hier veel actiever in geworden en creëren nu zelf ook mooie content!”.
Kimm Koffijberg
Koffijberg Hairdressers